Dit keer geen nieuwe blog van mij maar wel een over mij! Wat een eerūüėä Bedankt Peter de Groof

Peter's Marathon Blog

IMG_4996Beste lezers, wellicht heb ik het al een keertje of 36 in de groep gegooid, maar je zal het altijd zien, er zijn altijd van die hardleerse kadees die niet goed opletten, dus we herhalen het graag, en met véél liefde:  bewegen en sporten, dat smeedt banden voor het leven tussen mensen.

In die optiek, geef ik graag mee dat ik al sinds mensenheugnis de blog van Michiel volg, u kan deze blog hier vinden: sportlifecrisis.com.

Wat mij betreft, zou ik zeggen: warm aanbevolen lectuur.Blogs met een stevig vleugje humor. Deze foto van Michiel mét strijkijzer illustreert subtiel de titel van een blog: “Waarom houden vrouwen van een Ironman?“.

Hebt u ‚Äėm? ¬†De blog van Michiel gaat over sporten, en dan bedoelen wij,¬†sporten in het kwadraat,¬†oftewel, de triatlon.¬†Voor lopers heb ik v√©√©l respect, maar voor triatleten heb ik respect in het kwadraat.

triatlonEen marathon lopen, tot daar toe, maar op…

View original post 1.210 woorden meer