Gelegen in het sport epicentrum van Den Haag treft u deze lichte en afgetrainde eensgezinswoning. Het huis waar ik mijn tenniscarrière verruild heb voor hardlopen en triathlon, heeft een afgesloten squatvriendelijke binnentuin voorzien van beplanting en wilgenboom met een tennisracket erin. In huis vindt u een pain cave, ophangsystemen voor racefietsen, een inloopkast voor medailles en een prachtige lichtinval op de reeds voor u geinstalleerde prijzenkast. De keuken is een waar koolhydraatpaleis en voldoende trappen verzekeren u van een stevige eindsprint. Daarnaast beschikt u over een eigen overdekte en beveiligde parkeerplaats om droog en op uw gemak racefietsen en mountainbikes op de auto te zetten.plattegrond nhdwst15

U bent van harte welkom om vrijdag 26 april a.s. tussen 16.00 en 17.30 de sportfaciliteiten in dit topfitte huis te bekijken.

In enkele minuten rent u naar verschillende sportzaken (waaronder Run2Day en Decathlon), sportfysio, fietsenmaker, zwembad en de startvakken van grote hardloopwedstrijden (CPC en Royal10). Het startpunt van verscheidene goede hardlooproutes en bootcamptrainingen in het Haagse bos liggen op exact 1km. Ideaal om je mtb af te spuiten is de wasstraat van het Shell tankstation op 1.5km. Een bijkomend voordeel is dat u de drukte van de stad nauwelijks merkt. Het priveterras grenst aan een grote afgesloten binnentuin inclusief tennispaal. Een heerlijk fijne en bovenal veilige speelplek voor een core balance workout. Kettlebel kinderen op aanvraag aanwezig.

Indeling

Begane grond: Perfecte ruimte voor een pastaparty

Op de begane grond treft u de entree met ideale op maat gemaakte kast voor sportschoenen. De moderne woonkeuken is in 2014 onder stevige handen genomen en tot een koolhydraatpaleis omgetoverd. De keuken is uitgerust met een vaatwasmachine (Siemens 2016) die zich weekend na weekend bewezen heeft in het schoonspoelen van bidons. Op de 5-pits gaskookplaat heeft u voldoende ruimte om zowel spaghetti als pannenkoeken tegelijk te bereiden. Aansluitend de naar smaak in te richten pain cave voorzien van tacx, daksysteem voor de racefiets en grote koelkast voor sportdrank. Vanaf hier heeft u toegang tot het afgesloten binnenterrein met parkeerplaatsen en voldoende ruimte voor een sportauto en circa 4 racefietsen.

1e Verdieping: Ideale lichtinval voor een grote prijzenkast

Trap naar de eerste verdieping, overloop, heerlijke lichte woon-en eetkamer van ruim 35 m2 in U vorm. Massief houten vloer en deur naar het zonnige terras van ruim 13m2 gelegen op het zuidoosten. De ideale plek voor een proteine rijke barbeque na de wedstrijd. Sport blijft immers de belangrijkste bijzaak van de wereld. En ik begrijp ten zeerste dat u er veel voor wilt doen maar u moet er ook zeker niets voor laten. In de eetkamer is een tweede keuken (2015) geplaatst zodat u voor de hydratering voor de wedstrijd niet met spierpijn naar beneden hoeft en tijdens het taperen optimaal energie kunt sparen doordat alles zich binnen handbereik bevindt. De woonkamer heeft een erkertje en gevelhoge raampartijen die zorgen voor ideale lichtinval op uw prijzenkast.

2e Verdieping: De plek voor herstel

Trap naar de tweede verdieping, overloop en hoofdslaapkamer van ruim 17m2 want de beste training gebeurt immers ’s nachts. Nette badkamer met ijsbad/douche voor het herstel. Brede wastafel met dubbele kraan en 2de toilet voor de wedstrijdspanning. Vanuit de hal heeft u toegang tot het tweede terras op het zuidoosten met zicht op de binnentuin. Hier heeft u veel privacy en de mogelijkheid om de tacx buiten te zetten en sportsokken en shirts te drogen in de frisse buitenlucht.

3e Verdieping: Artist impression van gym met skyline

De laatste topprestatie van dit huis is de 3e trap waarvan u geheid na enkele jaren bewoning een ferme eindsprint in de benen krijgt. Hier bevinden zich nog twee slaapkamers welke u eventueel door het doorbreken van een muur om kunt bouwen tot kleine gym met zicht op de Haagse skyline (mijn droom uw toekomst).

KORTOM, EEN HUIS WAAR JE HART SNELLER VAN GAAT SLAAN

Additionele informatie
– ca. 134m² woonoppervlak
– Sportlabel A
– Agegroup 2001
– In bezit van verschillende strava segmenten
– Polar Proof
– Terras voorzien mobiele tacx en tennispaal
– Stoplichtloze hardlooproutes inbegrepen in de koopsom
– Start: in overleg

Roerende goederen ter overname

– mtb
– springtouw
– Halters
– Sportvoeding
– Halve bosu bal

Heeft u echt interesse bekijk dan ook de echte verkoopadvertentie op funda via deze link: Nieuwe Havendwarsstraat 15 Den Haag

Deze slideshow vereist JavaScript.