sportlifecrisis

"Sport, ik wil er veel voor doen maar niets voor laten"

About

Hoi ik ben Michiel, een dertiger waarbij zijn midlifecrisis niet tot uitdrukking komt in een carrière switch of jongere vrouw maar door het omgooien van mijn sportleven.

Na twee decennia fanatiek tennissen, lijd ik nu aan een inspanningsverslaving die gevoed wordt door afstand zucht en kilometerobesitas. Sinds 2010 beweeg ik niet meer zijwaarts op de tennisbaan maar heb ik de stoute hardloopschoenen aangetrokken en zet ik stappen vooruit en mag ik mijzelf fanatiek hardloper en triatleet noemen. Van alle verslavingen zoals heroïne en roken is een sportverslaving misschien nog wel de meest gunstige. Als endorfine verslaafde merk ik het gelijk als ik een paar dagen niet sport dan word ik onrustig en chagrijnig (net zoals van te weinig eten overigens).

In plaats van mezelf te corrigeren (als ik dat al zou willen) met zelfhulphandboeken die je bij dozijnen in boekhandels ziet liggen zie ik meer heil in de sportieve uitdaging van het inspireren van anderen. Lees verder als je geïnteresseerd bent in hardlopen en triatlon en houdt van humoristische wedstrijd verhalen met diepere ondertoon. Daarnaast heb ik de twijfelachtige gave om futiliteiten en onzinnigheden vrij lang te onthouden. Verhalen over de meest onwaarschijnlijke sport gerelateerde onderwerpen wil ik jullie dan ook niet onthouden.

CU@START

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: