Het is bijna 1 januari en de goede voornemens nemen epische vormen aan. Je wil een magisch aantal kilo’s afvallen, een marathon lopen of misschien zelfs wel een hele triathlon gaan doen dit jaar.

vol goede voornemens

Vaak is starten met goede voornemens niet het probleem. Het volhouden ervan wel. Volgens onderzoek houdt slechts 17% van de mensen hun goede voornemens vol.

Kickstart je goede voornemens

Wil jij een kickstart maken met je goede voornemens doe dan mee met de Virtual Race die Polar organiseert. Op 1 januari 2019 rennen alle deelnemers 30 minuten lang een eigen hardlooproute. Het winnende team is de groep die collectief het meeste aantal kilometers loopt, waarbij enkel de top 10 prestaties per groep meetellen. En ‘guess what….’ Ik heb precies nog een plekje voor jou in mijn team sportlifecrisis!

Team Sportlifecrisis

Zit je in een groep of in een team?

Gezien de interactie, inspiratie en motivatie binnen onze groep denk ik dat we kunnen spreken van een team. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een klein hardloopleger van 35 deelnemers. Volgens de wetmatigheden uit het voetbal (gepredikt door trainers als Jose Mourinho, Mark van Bommel etc.) is de breedte van het team van belang om prijzen te winnen.

Of we gaan winnen?

Of we het snelste team zijn en gaan winnen? We zijn in ieder geval een TEAM en proberen sowieso van onze grootste tegenstander te winnen: onszelf. Of dat genoeg is voor anderen? Dat zien we later. Ik ben nu al trots op iedereen die rennend 2019 in gaat. De laatste dagen van dit jaar ga ik nog wat geheime tips geven zodat wij nog beter voorbereid zijn dan de andere deelnemers. Denk hierbij aan trucs als een Louis van Gaal wissel, een briefje van Koeman of het formatielopen tijdens #breaking2.

Alle deelnemers voorwaarden

Polar Virtual Race Benelux

Via onderstaande link kan je deelnemen in mijn team

Team Sportlifecrisis

De prijzen

Voor de top 10 leden van het winnende team:
Deelname aan een exclusief hardloopevenement

De top 3 hardlopers overall (3 mannen en 3 vrouwen):
De gloednieuwe
 Polar Vantage M

Eens een team altijd een team

Alleen ga je snel, maar samen ga je nog sneller. Als we allemaal in Den Haag woonden, zouden we kop over kop door het Haagse bos lopen om elkaar uit de wind te houden. Nu lopen we alleen, maar wel allemaal met dezelfde spirit. En na 1 januari stopt de groep niet maar gaan we verder als Team Sportlifecrisis. En wie weet wat daar nog voor leuke initiatieven uitrollen.

Eerste foto: Andy Astfalck