img_5549img_5550img_2895

illuster rijtje Michiel

Omdat het spelletje ‘zoek de verschillen’ te makkelijk is wil ik het dit keer omdraaien. Wat zijn de overeenkomsten tussen bovenstaande drie triatleten?

Tja…

Ik hoor je denken…..

En nog eens denken……

Ze hebben alle drie een bril op….

En dan heeeeeeeel lang niets……….

Totdat je het weet: ze lopen alle drie met hetzelfde horlogemerk: Polar

De bijna voetnoot die zo graag een boek wilde zijn

In een recente blog gaf ik aan geen enkele kans te zien om professioneel sporter te kunnen worden. Ondanks dat ik mij af en toe onoverwinnelijk voel met een tweede plek tijdens een hardloopwedstrijd, moet ik uiteindelijk rust vinden in het feit dat er boeken over van Lierde en Gomez Noya geschreven kunnen worden en ik niet eens een bijzin of voetnoot in de sporthistorie zal zijn.

Wanneer zijn mensen op z’n mooist?

Betekent het feit dat ik geen prof kan worden dat ik dan ook minder lol in sport heb? Nee, zeker niet, integendeel misschien wel! Mensen zijn juist op z’n mooist als ze zichzelf ergens in verliezen. Of ze nou winnen of niet. All you need is passie, een gezonde dosis doorzettingsvermogen en een droom. Mijn droom is om mezelf keer op keer te verslaan en de lol die ik uit het sporten haal wil ik graag met anderen delen.

Ingehaald door de realiteit

Die sportcarrière heb ik uit m’n hoofd gezet. Nu nog die worsteling met het al jarenlang in mijn achterhoofd sluimerende dilemma: ‘get a life or a career’. Wat wil het toeval, ik heb de ultieme combi van life en career gevonden. Als jongetje voetbalde ik bij de F-jes van de Dussense Boys en werd ik gesponsord door de plaatselijke friettent. Sinds deze week mag ik mezelf op m’n oude dag ineens Polar Ambassador Benelux noemen! Hoe vet is dat?! 🙂

Watch me

Natuurlijk heb je als Polar Ambassador geen fulltime 9-17 baan. Nee het is 24/7 on the job. Ondanks dat ik gewoon moet inklokken, begeef ik me toch in een van de meest vooruitstrevende omgevingen op sportgebied. Vanaf vandaag klok ik in en met wat voor klok: de nieuwe Polar Vantage M.

Don’t watch the clock do what it does keep going

Het is verleidelijk om continu op m’n nieuwe horloge te kijken, maar ook dit seizoen ga ik gewoon door met wat ik deed. Fanatiek sporten, alleen en met een leuke groep Polar buddies. Ik ga door met schrijven van mijn blogs, wat bijna net zo’n verslaving als het sporten zelf is. Wat er komend seizoen ook gaat gebeuren, aan m’n horloge zal het in ieder geval niet liggen!